PRIDOBITE EKO KREDIT 
Naši proizvodi
eko okna in vrata
 izpolnjujejo
zahteve Eko sklada,
zato lahko za njih pridobite eko kredit.
popust na pvc okna do -20%
Lesena okna
PRIMA 7.8 - Leseno okno s profilom 78 mm

leseno okno PrimaSTEKLO: Možnost vgradnje različnih stekel debeline od 34 do 40 mm, ki omogočajo različne estetske rešitve in zagotavljajo toplotno (Ug = 0,5 –0,7 W/m2K) in zvočno izolacijo (35-48 dB). Žaluzije je mogoče integrirati tudi med steklo.

OKOVJE: Okovje Winkhaus je narejeno iz kakovostnega materiala v srebrni barvi in nudi enoročno vrtljivo-nagibno odpiranje. Na voljo je tudi okno s skritim okovjem Disegnio, ki prinaša eleganten minimalističen videz.

ZAOBLJENOST: Okenska krila in podboji so zaobljeni, kar nam ustvarja mehak in prijeten videz. Prav tako pa takšna zaobljenost zagotavlja varnost in enakomernejši nanos premaznih sredstev.

LES: Leseno okno ima okvir debeline 78 mm, ki je večslojno lepljen. Les je ekološko zaščiten po barvni karti Gašper ali RAL karti, možni pa so različni odtenki vzdržljivih barv vrhunskega proizvajalca Remers na vodni osnovi - tako na zunanji kot na notranji strani okna. Izvedeno z letvico Prima - steklitveno letvico s prekrivanjem. Lesena okna so lahko narejena tudi s steklitveno letvico z dodatnim tesnilom.

TESNILO: Med podbojem in krilom sta vgrajeni dve tesnili.

ODKAPNI PROFIL: Aluminijasti termo odkapni profil na okenskem podboju z dodatnim tesnilom ter ALU odkapni profil na okenskem krilu nudita zaščito izpostavljenim delom okna pred škodljivimi vremenskimi vplivi. Tovrstna zaščita podaljšuje življenjsko dobo okna.